Bez strachu - Max Lucado

  • Bez strachu - Max Lucado
12,90
Bez DPH: 11,73€

Dostupnosť: Na sklade

Predstavte si život bez strachu

„Lucado so zručnosťou chirurga rozpoznáva a identifikuje rakovinu strachu, ktorá sa týka každej ľudskej bytosti, a s rovnakou precíznosťou necháva plynúť slová uzdravenia, ktoré prenikajú priamo do srdca.“
– Publishers Weekly

Zdá sa, že každé ráno so sebou prináša nové dôvody, prečo sa báť.

V práci sa rozpráva o prepúšťaní, spomaľovaní ekonomiky, výbuchoch na Blízkom východe, zmenách vo vedení, kolapse na trhu s nehnuteľnosťami a zrýchľujúcom sa globálnom otepľovaní. Mor dnešnej doby, terorizmus, sa začína slovíčkom teror, strach. Zdá sa, že strach si v susedstve prenajal budovu na sto rokov a otvoril si v nej obchod. Strach, nadmerne veľký a drzý, nás zaženie do väzenia a pribuchne za nami dvere. Nebolo by úžasné vyjsť z neho von? Predstavte si svoj život nedotknutý obavami. Namiesto strachu by sa tou najprirodzenejšou odpoveďou na hrozby stala viera. Ak by ste mohli k svojmu srdcu priložiť magnet na strach a vytiahnuť z neho všetky odrobinky hrôzy, neistoty a pochybností, čo by tam zostalo? Predstavte si deň, v ktorom viac dôverujete a menej sa bojíte. Viete si predstaviť život bez strachu?

„Knihu Bez strachu odporúčam každému, koho už unavuje večný pesimizmus a kto sa chce raz a navždy oslobodiť od strachu.”
– Dave Ramsey, rozhlasový moderátor

Bojíme sa, že nás niekto bude žalovať, že dobehneme poslední, že skolabujeme; bojíme sa pigmentovej škvrny na chrbte, zvuku hodiniek, ktoré nás každou sekundou odprevádzajú bližšie k hrobu. Zdá sa, že každé svitanie so sebou prináša čerstvé dôvody na strach.

Prežívať strach je desivé. Strach vysaje život z duše, zvinie nás do embryonálnej polohy, vycicia z nás akúkoľvek radosť.

Nebolo by úžasné vyjsť z neho von? Predstavte si svoj život nedotknuty´ obavami. Namiesto strachu by sa tou najprirodzenejšou odpoveďou na hrozby stala viera.

Nie div, že Ježiš vyhlásil strachu takú vojnu. Jeho najbežnejšie pokyny sú práve: „Nebojte sa.“ V tejto knihe vás Max Lucado pozýva všimnúť si, že Ježiš nás vždy povolával k odvahe.

Strach bude vždy klopať na dvere. Len ho nepozy´vajte na večeru a za nič na svete ho nenechávajte u vás prespať.

Prísľub Krista a posolstvo tejto knihy znie, že zajtra sa môžeme báť menej ako dnes.

168 strán, viazaná / tvrdá obálka s prebalom.a.